Adriatours - izdvojene ponude

Family hotel Vespera **** - 16.9.-30.9.2024.

Mali Lošinj

Program za umirovljenike - Zlatno doba 2024.

Za rezervacije do 31.7.2024.
16.9.-30.9.2024. - paket aranžman - 7 polupansiona + prijevoz
cijena od 498 €

hotel_Vespera_pools.jpg hotel_Vespera_room.jpg hotel_Vespera_room_family.jpgPoložaj: u Sunčanoj uvali, 2 km od grada, 50 m od mora; član prestižnog udruženja Kinderhotels Europe; idealan za obiteljski odmor.
Hotelska ponuda: hotelski restoran s terasom i dodatnim sadržajima za roditelje i djecu, kutak za mame, mini buffet za djecu, dječje stolice i stolovi; prostrana terasa s pogledom na more i borovu šumu; aperitiv bar; mjenjačnica; trgovina tiska i suvenira, fitness centar u izdvojenom objektu s pogledom na bazene i more, concierge, dječje igraonice, klupski prostori za djecu i roditelje, Wi-Fi pristup internetu; dječja kišobran kolica, kadice, komoda za presvlačenje, dječja wc daska, noćna posuda, baby phone, grijač za bočice, kuhalo za vodu i ostala dječja oprema (uz depozit, prema raspoloživosti); parking. Uz doplatu gosti mogu koristiti usluge pedijatra i internista, te frizerskog salona u hotelu Aurora.
Sobe: klima, balkon, telefon, sat TV i Pay TV, Wi-Fi, sef, mini bar, sušilo za kosu, pomoćni ležaj za djecu do 12 godina; 1 ručnik po osobi i boravku i torba za plažu na korištenje tijekom boravka; soba standard - maksimalno za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 5 godina; soba standard plus - maksimalno za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina;  obiteljske sobe - dvije dvokrevetne sobe međusobno spojene vratima površine oko 40 m2; za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina; u svakoj sobi pomoćni ležaj za dijete do 12 godina (60 x 200 m); sobe prilagođene osobama s posebnim potrebama (na upit).
Prehrana: polupansion (do 15.6. i od 8.9. do 6.10.2024): bogati buffet doručak i večera u hotelskom restoranu, piće uz obroke (gazirani i negazirani sokovi, voda), za osobe s alergijama – mogućnost prilagođene prehrane na upit (uz prethodnu najavu); polupansion plus (od 15.6. do 8.9.2024.): bogati buffet doručak i večera u hotelskom restoranu, piće: točeno pivo, vino, gazirani i negazirani sokovi i voda uključeni uz obroke (osim uz doručak), za osobe s alergijama/intolerancijom na određenu hranu – mogućnost prilagođene prehrane na upit (uz prethodnu najavu)
Plaža: šljunčana i kamenita s ravnim plohama za sunčanje opremljena tuševima i kabinama za presvlačenje; ležaljke i suncobrani na plaži uz dnevni najam (ovisno o raspoloživosti); nagrađena Plavom zastavom; spasilačka služba.
Sport i zabava (uz doplatu na licu mjesta): sportsko-zabavni centar u blizini hotela s 8 teniskih terena i školom tenisa (plaćanje na licu mjesta), boćalište, stolni tenis, dječje igralište, beach volley, mini golf, mala škola tenisa i škola boćanja, mogućnost najma bicikala, skutera, plovila, suncobrana i ležaljki, svakodnevna animacija za djecu i odrasle. 
Animacija za djecu PINO CLUB uključuje profesionalno vođeni edukacijski, sportski i zabavni program, društvene igre i sportska natjecanja (Pino baby club (od 2 do 5 godina; djeca moraju imati 2 godine da bi mogli sudjelovati u aktivnostima Pino kluba)), Pino mini club (od 5 do 8 godina), Pino junior Club (od 8 do 12 godina) i Pino Teen club (od 12 na više godina). Animacija se odvija 7 dana u tjednu. Za djecu od 2 do 12 godina koja sudjeluju u programu Pino cluba uključeno je: snack ručak, voda i sokovi i popodnevni snack, voda i sokovi (djeca su podijeljena u grupe prema dobi). Pino Teen club uključuje: sportske aktivnosti: turniri u odbojci na pijesku, stolni tenis, badminton, stolni nogomet, mini golf, igre u bazenu; sobu za video igre. 
Bazenski kompleks: kompleks vanjskih bazena Family Acqua Fun na preko 3000 m², na 3 nivoa kaskadno posloženih prema moru, veliki bazen dužine 37 m i dubine 1,35 m s masažerima i slapovima, protustrujno plivanje, jacuzzi i sunčalište u obliku palube broda s pogledom na more, dva bazena za djecu s vodopadom, slapovima i toboganom, kabine za presvlačenje, ležaljke i suncobrani, ručnici za djecu i odrasle (uz depozit), Sol bar na bazenu.
Kućni ljubimci: nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca
Napomena: smještaj u sobu moguć je poslije 15 sati na dan početka korištenja usluga, a ista se treba napustiti do 11 sati na dan završetka korištenja usluga

Za rezervacije i uplate do 31. srpnja 2024. godine

cijena po osobi za 7 noći  tip sobe/usluga 16.9.-23.9.
7 pol
23.9.-30.9.
7 pol
Family hotel Vespera ****
1/2 standard PS blk, pol. + prijevoz 526 € 498 €
doplata za 1/2 standard MS blk za 7 dana 44 € 44 €
doplata za 1/1 standard PS blk (1/2 standard solo use PS blk)  210 € 210 €
doplata za 1/1 standard MS blk (1/2 standard solo use MS blk)  294 € 294 €

Za goste koji koriste vlastiti prijevoz na osnovnu cijenu aranžmana odobravamo popust od 10%. Popust se primjenjuje samo prilikom rezervacije, naknadnog odobravanja popusta nema. 
Cijene vrijede za minimum boravka 7 noći.

Obavezna doplata (po osobi - plaća se na recepciji hotela):  4 € za trošak prijave i boravišna pristojba koja dnevno iznosi 1,80 € (12,60 € za 7 dana).

 

Zagreb - otok Lošinj - Zagreb

Polazak autobusa za otok Lošinj 16.9. i 23.9.2024. je u 7,15 sati s Mažuranićeva trga u Zagrebu (stajalište za turističke autobuse).

Povratak 23.9. i 30.9.2024. ispred recepcije hotela od 13,00 sati (točnu informaciju dobit ćete od voditelja putovanja).

Za realizaciju prijevoza potrebno je minimum 30 putnika. Putnici se ostavljaju pred odabranim hotelom ili najbliže moguće hotelu. 

Brojevi sjedala u autobusu određuju se redoslijedom uplate akontacije.

U cijenu aranžmana nije uključeno nošenje prtljage od prijevoznog sredstva do recepcije hotela i obratno. 

Organizator prijevoza ADRIATOURS putnička agencija d.o.o., Zagreb.

 

upit / rezervacija

Molimo unesite svoje podatke:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

 •  
 •  

Za ovaj program vrijede Opći uvjeti i upute za putovanja ADRIATOURS putničke agencije Zagreb. Cijene su objavljene u kunama na osnovi vlastitog prijevoza i usluga po osobi za smještaj u dvokrevetnoj sobi, osim ako nije drugačije navedeno. PDV je uključen u cijene.